google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Formula 1: Θρίαμβος Φερστάπεν στο Γερμανικό GP - sentragoals.gr
Home » , , » Formula 1: Θρίαμβος Φερστάπεν στο Γερμανικό GP

Formula 1: Θρίαμβος Φερστάπεν στο Γερμανικό GP

Written By news on Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 | 7:22 μ.μ.

Ο Max Verstappen πήρε τη νίκη σε ένα χαοτικό και γεμάτο δράση αγώνα για το Γερμανικό Grand Prix, καθώς ο Sebastian Vettel ανακάμψε στη δεύτερη θέση, και ο Daniil Kvyat ανέβηκε στο βάθρο, ενώ η Mercedes υπέστη καταστροφή.

Μόνο 13 οδηγοί έφτασαν στον τερματισμό του αγώνα με 64 γύρους στο Hockenheim, καθώς ο Verstappen κρατήθηκε ψύχραιμος καθώς οι άλλοι γύρω του συνάντησαν προβλήματα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton οδήγησε τα πρώτα στάδια, αλλά κατέρρευσε στην 11η θέση μετά από μια συντριβή, ενώ ο αντίπαλος τίτλου Valtteri Bottas υπέστη ένα τατακέ και εγκατέλειψε αφότυ βρήκε τις μπαριέρες στους τελευταίους γύρους.

Ο Lewis Hamilton τελείωσε έξω από τους βαθμούς, παρά το γεγονός ότι οδήγησε μεγάλο μέρος της κούρσας από την pole, καθώς ο αγώνας του κατέρευσε μέτα από ένα τετακέ και μία δαπανηρή ποινή που πήρε όταν μπήκε στο pitlane από τη λάθος πλευρά της σημαδούρας έχοντας χάσει το μισό του ρύγχους του.

Αυτό άνοιξε την πόρτα για τον Verstappen, ο οποίος κυριάρχησε στο υπόλοιπο του αγώνα παρά τις επανειλημμένες επανεκκινήσεις του αυτοκινήτου ασφαλείας, για να βάλει ίσως υποψηφιότητα στην κούρσα τίτλου.

Ο Charles Leclerc, ο Nico Hulkenberg και ο Valtteri Bottas εγκατέλειψαν μετά από επαφές με τις μπαριέρες σε διάφορα στάδια ενός τρελού αγώνα που εξελίχτηξκε στο βρεγμένο, με το Hockenheimring πιθανό να υποχωρήσει από το πρόγραμμα της F1 για την ώρα, αλλά να το κάνει με στυλ.

Ο Verstappen διατηρήθηκε στη μάχη για τη κορυφή, κρατώντας τον Hamilton καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά τις πέντε στάσεις στα pit και ένα τετακέ που είχε μόλις έβαλε τα slick ελαστικά, και ήταν σε θέση να πάρει τα μέγιστα όταν ο αγώνας του πρωταθλητή ξαφνικά καταστράφηκε.

Η απόδοση του Vettel ήταν ως κάποια λύτρωση για την έξοδο του περασμένου έτους στα χαλίκια της Sachskurve, φτάνοντας στη δεύτερη θέση στους τελευταίους γύρους μετά τη συντριβή του Bottas για να αντισταθμίσει τον χθεσινό εφιάλτη.

Η μέρα της Ferrari σκοτεινιάστηκε ελαφρώς από την εγκατάλειψη του Leclerc.

Ο Kvyat ήταν εκπληκτικός και ανέβηκε στο βάθρο, καθώς η Toro Rosso πήρε μόλις το δεύτερο μόλις βάθρο της – και πρώτο από τη νίκη στη Monza το 2008 με τον Vettel – έναν άλλο χαοτικό αγώνα.

Ο Ρώσος, ο οποίος έγινε πατέρας για πρώτη φορά το βράδυ του Σαββάτου, εντυπωσίασε στην επιστροφή του στην F1 φέτος και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να εντείνει τις φήμες ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Pierre Gasly, ο οποίος εγκατέλειψε αργά μετά από έναν άλλο κακό αγώνα, καθώς είχε επαφή με την Toro Rosso του Alexander Albon.

Ο Lance Stroll ήταν ο τέταρτος για την Racing Point, που έχασε το βάθρο που θα ήταν πλούσια ανταμοιβή για μία τολμηρη αλλαγή σε slick ελαστικά πριν από οποιονδήποτε αργά στον αγώνα.

Ο Καναδός οδήγησε εν συντομία τον αγώνα, αλλά απλά δεν μπορούσε να κρατηθεί στην πρώτη τριάδα.

Ο Carlos Sainz πήρε αρκετούς ακόμα βαθμούς στην πέμπτη θέση, με τον Albon να τελειώνει σε μία καταπληκτική έκτη, έχοντας για πρώτη φορά οδηγήσει ένα αυτοκίνητο F1 στο βρεγμένο.


Τα αυτοκίνητα των Alfa Romeo και Haas ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο ραντεβού των πιλότων της Formula 1 είναι σε μια εβδομάδα (2-4/8) στην Ουγγρικό Grand Prix

Η Κατάταξη τερματισμού 




Πηγή : sentragoals.gr
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Golden wilds are additionally current and increase the game’s multiplier by an extra value of 1x. Forces of morality and the clergy, and then of law, regularly opposed the operation of slot machines. By the time San Francisco banned them in 1909, there have been some three,300 slot machines within the city. In order to avoid the law, Fey and his competitors built machines with no coin slots by which buy and payout occurred surreptitiously across 점보카지노 a saloon counter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr