google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ολυμπιακός: Τα εκπληκτικά στατιστικά στις 4 επίσημες αναμετρήσεις - sentragoals.gr
Home » , , » Ολυμπιακός: Τα εκπληκτικά στατιστικά στις 4 επίσημες αναμετρήσεις

Ολυμπιακός: Τα εκπληκτικά στατιστικά στις 4 επίσημες αναμετρήσεις

Written By news on Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 | 10:06 π.μ.

Με πόσους πόντους διαφορά νικάει ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα; Πόσες ασίστ δίνει και σε πόσα λάθη υποχρεώνει τους αντιπάλους του; Οι απαντήσεις στο sentragoals.

Ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στα τέσσερα φετινά του επίσημα παιχνίδια έχοντας παίξει και αρκετά καλό μπάσκετ. Στα πρώτα δείγματα γραφής φαίνεται πως οι Πειραιώτες έχουν κατανοήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις βασικές επιθυμίες του προπονητή τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλές απαιτήσεις ωστόσο στην κορυφή αυτών βρίσκονται η πιεστική άμυνα και η μετακίνηση της μπάλας με γρήγορες πάσες στην επίθεση, ειδικά σε παιχνίδι «5on5».

Φυσικά για όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα στο παρκέ ευθύνεται και η ποιότητα των αντιπάλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα τον Κολοσσό στον Ρόδο (67-94), μία ομάδα που έχει στόχο την παρουσία της στα playoffs της Basket League.

Στη συνέχεια επικράτησε επίσης εύκολα του Ηρακλή στο Ιβανώφειο (55-90). Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος έφερε νίκη επί της ΑΕΚ με 103-78. Ο συγκεκριμένος αντίπαλος θέλει να μπει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο. Συνεπώς δεν είναι τόσο αμελητέο το +25 της διαφοράς

Ακόμη και στο πιο δύσκολο ματς, αυτό για την Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια η νίκη ήρθε με 75-50. Οι Βάσκοι είναι ομάδα με τους ίδιους ακριβώς στόχους που έχει και η ομάδα του Πειραιά, την παρουσία στα playoffs της διοργάνωσης. Συνεπώς ούτε αυτό το +25 μπορεί να το προσπεράσει κάποιος τόσο εύκολα.

Στατιστικά που ξεχωρίζουν

Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στις τέσσερις αυτές επίσημε υποχρεώσεις του με συνολική διαφορά 112 πόντων. Επικρατεί δηλαδή με 28 πόντους κατά μέσο όρο.

Στην επίθεση σκοράρει 90.5 πόντους και η άμυνά του δέχεται μόλις 62.5 πόντους. Το ακόμη σημαντικότερο είναι πως υποχρεώνει τον αντίπαλό του σε 18 λάθη. Αυτά προέρχονται κυρίως από την πίεση που ασκεί η ομάδα στην αμυντική της λειτουργία και τα περισσότερα εξ αυτών φέρνουν κι εύκολα καλάθια στην επίθεση.

Τέλος, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν μοιράσει συνολικά 99 ασίστ (24.7 μ.ο) σε κάθε παιχνίδι τους. Στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνει την διάθεση για πιο γρήγορο μπάσκετ με πολλές πάσες ακόμη κι αν απέναντί τους βρίσκουν οργανωμένη άμυνα.


Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr