google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανατροπή με Μαρσέλο στην Ισπανία. - sentragoals.gr
Home » , , , » Ανατροπή με Μαρσέλο στην Ισπανία.

Ανατροπή με Μαρσέλο στην Ισπανία.

Written By news on Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 | 1:12 μ.μ.

Τα έξτρα κιλά, τι ζήτησε ο Βραζιλιάνος και τι περιμένουν στο Λιμάνι. Γιατί η περίπτωσή του διαφέρει από αυτή του Βρσάλικο, η δεύτερη ευκαιρία που πήρε και οι πιθανότητες να παραμείνει στους Πειραιώτες και να παίξει. Τι πρέπει να γίνει και μέχρι πότε... 

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου δεν είναι ίδια με του Σίμε Βρσάλικο και παρά τις αρχικές σκέψεις και όσα είχαν διαρρεύσει, δεν θα φύγει τόσο εύκολα από την ομάδα. Πρόκειται για ένα κορυφαίο όνομα και εάν ο ίδιος έχει αποφασίσει να το παλέψει, οι Ερυθρόλευκοι είναι πρόθυμοι να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία, περιμένοντας βέβαια αποτελέσματα στο χρονικό διάστημα ενός μήνα, μέχρι δηλαδή και τον Ιανουάριο, όταν και ξεκινάει άλλωστε η μεταγραφική περίοδος.

Παράλληλα, αυτό που είναι επίσης γνωστό, είναι ότι ο κόουτς θέλει πολύ να αξιοποιήσει τον Μαρσελο στην 11άδα, να του δώσει κίνητρο για να ξαναπαίξει σε ικανοποιητικό επίπεδο και να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα. Ο Μίτσελ δεν είναι τυχαία προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και γνωρίζει καλά, πως ένα… επαναφέρει τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, η αποθέωση από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ θα είναι πρωτοφανής.

 

Εκτός όμως από τη δουλειά που χρειάζεται στις προπονήσεις, θα πρέπει να βρεθεί και η θέση που θα παίζει, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να τον υπολογίζουν ως χαφ και μάλιστα υπήρχε και σχετική συμφωνία όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr όταν ήρθε, ότι δεν θα τον δούμε ως βασικό αριστερό μπακ, παρά την προηγούμενη καριέρα του.

Ο Μίτσελ λοιπόν σκέφτεται σοβαρά και θα το δοκιμάσει στη μίνι προετοιμασία, να δοκιμάσει περισσότερο τον Μαρσέλο ως αντι-Χουάνγκ, στη θέση «8», παρά τον Κασάμι ή τον Μπουχαλάκη. Και προφανώς ο Βραζιλιάνος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη θέση, έχει την ποιότητα και την εμπειρία για το κάνει, αν βρεθεί ξανά σε φουλ φόρμα.

Και λέμε αν βρεθεί ξανά, γιατί στα αυτιά του sportdog έχει φτάσει η είδηση ότι δεν έχει χάσει ακόμα τα παραπάνω κιλά όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στου Ρέντη και προετοιμάζεται για να παίξει. Προφανώς με αυτή την εικόνα αλλά και με τη φυσική κατάσταση που αυτή φέρνει, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα του δώσει χρόνο συμμετοχής που να αναλογεί στην αξία του...




Πηγή : sportdog.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr