google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 EURO 2024 Θα γίνουν όλα τα ματς στο Stožice; - sentragoals.gr
Home » , , » EURO 2024 Θα γίνουν όλα τα ματς στο Stožice;

EURO 2024 Θα γίνουν όλα τα ματς στο Stožice;

Written By news on Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 | 1:09 μ.μ.

Αφού η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σλοβενίας εξέπληξε με την ταχεία έκδοση εισιτηρίων για τους επερχόμενους αγώνες της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας στα προκριματικά του EURO 2024 με την υπόθεση ότι όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο Stožice, τώρα διόρθωσαν γρήγορα την άποψη των φιλάθλων ότι αυτό είναι η υπόθεση. Ο μόνος αγώνας που θα γίνει σίγουρα στην έδρα της Ολίμπια Λιουμπλιάνα θα είναι ο εναρκτήριος αγώνας με τον Σαν Μαρίνο.

Η οργάνωση-ομπρέλα δήλωσε στην εφημερίδα Večer : « Δεν έχουν επιλεγεί ακόμη οι χώροι για τους αγώνες της εθνικής ομάδας ανδρών στα προκριματικά του Euro 2024, η μόνη εξαίρεση είναι ο αγώνας με τον Σαν Μαρίνο, που θα διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα. Η εκτελεστική επιτροπή της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα αποφασίσει για τους τόπους διεξαγωγής των αγώνων σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις», εξήγησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σλοβενίας στην εφημερίδα Večer. Πρόσθεσαν: « Εάν οι αγώνες διεξάγονται και σε άλλα γήπεδα, οι αγοραστές πακέτων εισιτηρίων θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πρώτα τις θέσεις τους και εάν δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε άλλο μέρος, θα τους επιστρέψουμε την αναλογική αξία του εισιτήριο για τον χαμένο αγώνα. "

 

Οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν την τελική απόφαση.




Πηγή : snportal.si
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr