google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Wolff σε Horner: «Θα με διευκόλυνες αν αποχωρούσες...» - sentragoals.gr
Home » , , » Wolff σε Horner: «Θα με διευκόλυνες αν αποχωρούσες...»

Wolff σε Horner: «Θα με διευκόλυνες αν αποχωρούσες...»

Written By news on Τρίτη 16 Μαΐου 2023 | 3:02 μ.μ.

Με χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε ο Toto Wolff στη συνέντευξη Τύπου λίγο πριν το Grand Prix του Μαϊάμι. Με τα νέα της  ανακοίνωσης της αποχώρησης του Franz Tost από την Alpha Tauri στο τέλος του 2023, ο Wolff αστειεύτηκε λέγοντας στο Christian Horner ότι πρέπει να είναι ο επόμενος επικεφαλής ομάδας που θα αποχωρήσει.

Αυτή τη στιγμή, ο Tost είναι ο δεύτερος μακροβιότερος επικεφαλής στη Formula 1, έχοντας μπει στο σπορ το μακρινό 2005, όταν η Red Bull εξαγόρασε την Minardi και την έκανε Toro Rosso. Αυτό ωστόσο θα αλλάξει στο τέλος της σεζόν του 2023, αφού ο 67χρονος αποφάσισε πως είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να αποσυρθεί, με τον Laurent Mekies της Ferrari έτοιμο να τον αντικαταστήσει.

Με την αποχώρηση του Αυστριακού, ο Christian Horner θα είναι πλέον ο μακροβιότερος επικεφαλής στο γκριντ και ο Toto Wolff της Mercedes θα μπει στη δεύτερη θέση αυτής της άτυπης λίστας, καθώς βρίσκεται στα «ασημί βέλη» από τον Γενάρη του 2013.

Ο Wolff, κλήθηκε να μιλήσει για τον συμπατριώτη του και την αποχώρησή του και αμέσως μετά αστειεύτηκε για την... παλαιότητα του καθενός στη Formula 1:

«Είσαι ο μακροβιότερος επικεφαλής, παλαιότερος από όλους μας;» ρώτησε ο Wolff τον Tost.

«Ή μήπως είσαι εσύ Christian; ΟΚ, τότε εσύ πρέπει να είσαι ο επόμενος που θα αποχωρήσει. Θα έκανες τη ζωή πολύ πιο εύκολη»!

Ο Αυστριακός επικεφαλής της Mercedes έπειτα, αποθέωσε τον Tost για τη «φανταστική καριέρα» και το «πόσο καιρό είναι εδώ και πόσα έχει πετύχει».



Πηγή : antenna.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr