google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάντε της αγιασμό! (videos) - sentragoals.gr
Home » , , » Κάντε της αγιασμό! (videos)

Κάντε της αγιασμό! (videos)

Written By news on Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 | 11:00 μ.μ.

Η κατρακύλα της Τσέλσι συνεχίζεται: παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με σκορ 1-0, δέχτηκε 3 γκολ από την Σαουθάμπτον, έχασε 1-3 και βρίσκεται μόλις και μετά βίας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Eίχε συνηθίσει αλλιώς: να είναι ένας ποδοσφαιρικός ιππότης, καβάλα στο λευκό του άλογο- μια εικόνα, δηλαδή, που του επιτρέπει να διατηρεί το ελαφρώς υπεροπτικό του ύφος και να μπορεί να κοιτάζει αφ' υψηλού τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Αυτός ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η λέξη- κλειδί, ωστόσο, είναι το «ήταν». Γιατί φέτος τα πράγματα για τον Special One είναι τόσο μαύρα κι άραχνα που ακόμα και το έρεβος φαντάζει πιο φωτεινό: η Τσέλσι- η πρωταθλήτρια Τσέλσι, για να μην ξεχνιόμαστε- του Πορτογάλου τεχνικού πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι από κει στο χείριστο φέτος. 

Η λέξη- κλειδί, ωστόσο, είναι το «ήταν». Γιατί φέτος τα πράγματα για τον Special One είναι τόσο μαύρα κι άραχνα που ακόμα και το έρεβος φαντάζει πιο φωτεινό: η Τσέλσι- η πρωταθλήτρια Τσέλσι, για να μην ξεχνιόμαστε- του Πορτογάλου τεχνικού πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι από κει στο χείριστο φέτος. 

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, στο σημερινό ματς κόντρα στην Σαουθάμπτονστο «Στάνφορντ Μπριτζ», στο 10΄ μ΄ ακόμα ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Γουίλιαν, αντί να πάρουν ώθηση και να πιουν, επιτέλους, νερό, οδηγήθηκαν σε παρατεταμένη ποδοσφαιρική ξηρασία: 1-1 στο 44΄ ο Ντέηβις με ωραίο τελείωμα και, στο δεύτερο, ήρθε η απόλυτη τραγωδία που θύμιζε σε όλα αρχαιοελληνική. 

Στο 57΄ ο Φαλκάο πέφτει στο έδαφος σε μια φάση που στην κανονική ροή έμοιαζε με καραμπινάτο πέναλτι, αλλά στο ριπλέι φαίνεται καθαρά πως ο Κολομβιανός κάνει θέατρο ικανό για να του δώσει ένα εισιτήριο στο Εθνικό και τρία λεπτά αργότερα ο Μανέ κάνει το 1-2. 

Πριν προλάβει να συνέλθει από το «χαστούκι» η Τσέλσι, ο Πελέ στο 72΄ έβαλε οριστική ταφόπλακα στα όποια όνειρα περί επιστροφής στο ματς των περσινών τιτλούχων, καθώς με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-3, στέλνοντας την ψυχολογία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο...πυρ το κατώτερο. 

Με αυτή της την ήττα η Τσέλσι φιγουράρει με 8 βαθμούς μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το φετινό είναι το χειρότερο ξεκίνημα που έχουν κάνει οι «Μπλε» εδώ και 37 χρόνια. Ο Μουρίνιο έχει χάσει τα 5 από τα 10 τελευταία ματς του στην Premier League, τη στιγμή που πριν το σημερινό στραπάτσο είχε 5 ήττες σε 59 παιχνίδια.

Κάπως έτσι, ο Λευκός Ιππότης με το ελκυστικά αποκρουστικό ειρωνικό ύφος βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης. Το νερό δε δείχνει πρόθυμο να γυρίσει πίσω και ακόμα και η απομάκρυνσή του από τον πάγκο μοιάζει έως και λογική.

Βέβαια, από την άλλη, δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση να τα βάλεις με τον Special One.


Υπάρχει λόγος που πριν το “One” προηγείται αυτό το “Special”. 



Πηγή : sdna.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr