google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θα τον γλιτώνει και φέτος από… φορτούνες - sentragoals.gr
Home » , , » Θα τον γλιτώνει και φέτος από… φορτούνες

Θα τον γλιτώνει και φέτος από… φορτούνες

Written By news on Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 | 10:16 π.μ.

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (2-2) με τη Γάνδη στην «Ghelamco Arena» 

Οντας αισθητά βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας ευκαιρίες για τη νίκη, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (2-2) με τη Γάνδη στην «Ghelamco Arena», στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας του και πρώτο επί βελγικού εδάφους.

Πρωταγωνιστής των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δημιούργησε με εκτέλεση φάουλ το γκολ της ισοφάρισης (1-1) που σημείωσε ο Ιντέγε (38’) και στη συνέχεια ισοφάρισε (2-2) ο ίδιος, με πανέμορφο μακρινό σουτ (58’). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές, με τους Σάιμον (31’) και Περμπέ (45’), ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Σιόβα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βελτιώθηκαν αισθητά στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του «Τσόρι» Ντομίνγκες, ο οποίος είχε και δοκάρι, σε σουτ που κόντραρε (67′). Πάντως, δεν έλειψαν οι στιγμές χαλάρωσης στηνάμυνα, που κόστισαν στα δυο γκολ που δέχτηκαν οι παίκτες του Βίκτορ, αλλά και στις άλλες κλασικές ευκαιρίες των Βέλγων.

Πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός

Ο Βίκτορ Σάντσεθ παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-3-3, δηλαδή όπως είχε στο μυαλό του τις τελευταίες ημέρες και είχε δείξει στις προπονήσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται ουσιαστικά στον άξονα, όπου έπαιξε η τριάδα Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, ενώ ο Φορτούνης «τραβήχτηκε» αριστερά.

Το φιλμ του αγώνα:

3’ Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από δεξιά ο Μανιάτης γύρισε στον Φορτούνη, αλλά το πλασέ του τελευταίου επάνω στην κίνηση κόντραρε στον Νίλσεν. Ο αμυντικός της Γάνδης απομάκρυνε εν συνεχεία και τη σέντρα του Τσιμίκα.

15’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, χαμένη από τον Ιντέγε! Ο Νιγηριανός φορ εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα, έφυγε προς την αντίπαλη εστία αλλά νικήθηκε από τον Τελέν στο τετ-α-τετ!

20’ Δοκίμασε το μακρινό σουτ ο Σχουφς, σε ετοιμότητα ο Καπίνο μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

31’ ΓΚΟΛ για τη Γάνδη (1-0)! Ο Σάιμον βρήκε χώρο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, σούταρε με το δεξί και νίκησε τον Καπίνο δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

34’ Σπουδαία επέμβαση του Καπίνο σε τετ-α-τετ με τον Περμπέ! Ο 22χρονος γκολκίπερ νίκησε τον φορ της Γάνδης από τα δύο μέτρα και έσωσε την εστία του από μια δεύτερη παραβίαση.

38’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (1-1)! Από αριστερά ο Φορτούνης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ιντέγε αφύλακτος με κεφαλιά νίκησε τον Τελέν για το 1-1.

44’ Πέναλτι για τη Γάνδη, σε χέρι του Σιόβα στην περιοχή.

45’ ΓΚΟΛ για τη Γάνδη (2-1)! Ο Περμπέ νικά τον Καπίνο.

54’ Ο Σάιμον «άδειασε» τον Μποτία με προσποίηση, βγήκε απέναντι στον Καπίνο αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ έσωσε την εστία του διώχνοντας σε κόρνερ!

58’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (2-2)! Γρήγορη επίθεση για τον Ολυμπιακό, ο Ντομίνγκες άφησε για τον Φορτούνη, ο Πουλίδο τράβηξε τους αμυντικούς και έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα διεθνή μέσο να εκτελέσει από τα 20 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα να καρφωθεί χαμηλά στην δεξιά γωνία του Τελέν!

60’ Εξαιρετική ενέργεια του Πουλίδο και γύρισμα στον Μπουχαλάκη, όμως το πλασέ του Κρητικού μέσου με το αριστερό έφυγε άουτ!

67’ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό (Ντομίνγκες)! Ο Ντομίνγκες με το αριστερό σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

79’ Σπουδαία ενέργεια του Ρέτσου, που κουβάλησε την μπάλα από την άμυνα και για πολλά μέτρα, την άφησε στον Μανθάτη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, με τον γκολκίπερ της Γάνδης να μπλοκάρει.

90’ Κλασική ευκαιρία για τη Γάνδη, με τον Ράμα να βγαίνει τετ α τετ με τον Καπίνο και να πλασάρει άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΝΔΗ (Χάιν Φαχάζεμπρουκ): Τουλέν, Μίτροβιτς, Κουμς, Ρ. Σχουφς, Βικχάιμ, Νίλσεν, Περμπέ, Σάιμον, Χόρεμανς, Φοκέ, Εντονγκάλα.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Ρίνε, Ράμαν, Λ. Σχουφς, Κουλιμπαλί, Σεφ, Μπούρσενς, Μπερίτζε, Οζκάν, Καμπάνγκα, Τσέροβετς.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Βούρος, Μποτία (62’ Ντα Κόστα), Σιόβας (62’ Ρέτσος), Τσιμίκας (62’ Ντε Λα Μπέγια), Μιλιβόγεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Μανιάτης (46’ Ντομίνγκεζ), Μπουχαλάκης (62’ Κασάμι), Πάρντο (62’ Μαθάτης), Φορτούνης (62’ Σεμπά), Ιντέγε (46’ Πουλίδο).


Πηγή : sportit.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr