google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στηρίζεται στους έμπειρους ο Σάντσεθ - sentragoals.gr
Home » , , » Στηρίζεται στους έμπειρους ο Σάντσεθ

Στηρίζεται στους έμπειρους ο Σάντσεθ

Written By news on Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 | 9:52 π.μ.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ αναμένεται να επιστρατεύσει τους έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, προκειμένου να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην πολυπόθητη πρόκριση. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να περιμένει από τους εμπειρότερους παίκτες να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να την οδηγήσουν στα play off του Champions League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο, διεκδικούν θέσεις στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Οι δυο Αργεντινοί αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας για πρόκριση.

Ο Σάντσεθ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για αυτό τον λόγο προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, εν όψει της ρεβάνς στο Ισραήλ. Το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδος καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την επικείμενη αναμέτρηση, με άπαντες στο λιμάνι να τονίζουν πως η προσοχή τους έχει στραφεί στο συγκεκριμένο ματς και πως έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα τη δεδομένη χρονική στιγμή τα μετεγγραφικά ζητήματα.


Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί το Σάββατο με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Σάντσεθ θα ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες δοκιμές για την ενδεκάδα, που αναμένεται να παρατάξει κόντρα στους Ισραηλινούς.


Πηγή :novasports.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr