google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανακοινώνει Ρινάλντι, Ζέκα και προχωρά - sentragoals.gr
Home » , , » Ανακοινώνει Ρινάλντι, Ζέκα και προχωρά

Ανακοινώνει Ρινάλντι, Ζέκα και προχωρά

Written By news on Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 | 11:52 π.μ.

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση με δύο νίκες επί της ΑΪΚ και τη βελτίωση της ομάδας. Ανακοινώνεται σήμερα ο Ρινάλντι, σφραγίζεται η ανανέωση με Ζέκα και «παράθυρο» για 1-2 κινήσεις ακόμη.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε έτοιμος να επιστρέψει στις καλές ευρωπαϊκές του συνήθειες. Νικώντας την ΑΪΚ για δεύτερη φορά, στη Στοκχόλμη με 2-0, εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στα playoffs του Europa League και σήμερα το μεσημέρι μαθαίνει τον αντίπαλό του που τον χωρίζει από τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, την πρόκριση στους ομίλους.

Πέρα από τη νίκη, οι «πράσινοι» είναι ευχαριστημένοι με τη διαρκή πρόοδο της ομάδας. Ειδικά η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν πολύ ικανοποιητική και δείγμα της συνεχούς βελτίωσης των «πράσινων».

Προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή της περαιτέρω βελτίωσης, είναι και οι προσθήκες της ομάδας. Ο Λαουτάρο Ρινάλντι αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη μέρα. Η συμφωνία με την Αρχεντίνος και τον 23χρονο φορ είναι δεδομένη και σήμερα, αφού περάσει και τα εργομετρικά, θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Ο Αργεντινός άσος χθες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία παρακολούθησε τηλεοπτικά τη νέα του ομάδα.

Η έβδομη μεταγραφή ίσως να μην είναι η τελευταία, καθώς υπάρχει «παράθυρο» για μία ή και για δύο μεταγραφές. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει στόχος, αλλά θα πρέπει είτε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να τον αφήσει ελεύθερο, είτε να αξιώσει ένα πολύ μικρό ποσό, προκειμένου να επιστρέψει στο «τριφύλλι» όπως και ο ίδιος επιθυμεί. Η υπόθεση αυτή μπορεί να φτάσει να κριθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης γκολκίπερ, αν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δοθεί δανεικός.

Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ζέκα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2019. Σύντομα θα γίνει ανάλογη κίνηση για τον Μάρκους Μπεργκ και πρόθεση του Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι να γίνει σχετική κουβέντα και με τον Γιώργο Κουτρουμπή.


*Η δοκιμή του Διαμαντή Χουχούμη στην Τερνάνα ολοκληρώθηκε, με τον νεαρό αριστερό μπακ να παίζει σε δύο φιλικά με την ομάδα του Κριστιάν Πανούτσι κι αναμένονται εξελίξεις.


Πηγή : sport-fm.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr