google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πάνω ράφι ή Ουζουνίδης - sentragoals.gr
Home » , , » Πάνω ράφι ή Ουζουνίδης

Πάνω ράφι ή Ουζουνίδης

Written By news on Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 | 11:36 π.μ.

Το μότο «ξεκινάμε από την αρχή» ήταν αυτό που λίγα λεπτά μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά τόνιζαν στο μεγάλο λιμάνι. Και η αρχή σε μια ομάδα που δείχνει τη διάθεση να αντιδράσει μετά από μια τέτοια αποτυχία γίνεται από τον προπονητή.

Ο Βίκτορ έχει «τελειώσει» και στον Ολυμπιακό ήδη τρέχουν για να καταλήξουν στον νέο προπονητή. Απ’ την επιλογή του νέου προπονητή θα φανεί -και σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον- αν η νέα αρχή που θέλουν στον Πειραιά είναι εκ βάθρων ή είναι στα πλαίσια της έκτακτης κατάστασης, με μια λύση για το άμεσο μέλλον κυρίως και όχι στα πλαίσια του 2010, όταν τότε με τον Βαλβέρδε έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας. Στην πλατεία Αλεξάνδρας άλλωστε ήδη έχουν φτάσει πολλές προτάσεις προπονητών που είναι ελεύθεροι και αποτελούν σίγουρα επιλογές από το πάνω ράφι.

Προπονητές όπως ο Μπιέλσα, ο Βίλας Μπόας, ο Μπλαν και ο Ρούντι Γκαρσιά, που σαφέστατα είναι στην κατηγορία αυτών που άμεσα μπορούν να αλλάξουν το κλίμα και να δείξουν από την πλευρά του Ολυμπιακού πως όντως η διάθεση είναι για ριζικές αλλαγές και για ένα δυναμικό ξεκίνημα από την αρχή. Βεβαίως, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν ένας από τους παραπάνω έρθει στον Ολυμπιακό, θα σημάνει και μια οικονομική υπέρβαση από τον Μαρινάκη, τόσο γιατί το κασέ τους είναι εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα όσο και γιατί με τον ερχομό του θα θελήσει και ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις.


Η πρώτη σκέψη -από την πρώτη στιγμή που ο Βίκτορ μπήκε στο «κάδρο» για απόλυση, μετά το πρώτο ματς με τη Χάποελ- ήταν η επιλογή ξένου προπονητή. Για τον Ρούντι Γκαρσιά μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως και στην Ιταλία υπήρξε δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει όνειρο να συνεργαστεί με τον Γάλλο τεχνικό που ήταν μέχρι πρόσφατα στη Ρόμα και είχε συμβόλαιο κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Ενα ακόμη όνομα που έχει προταθεί είναι ο Ισπανός Εσκριμπά, που είναι επίσης ελεύθερος και πέρσι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, χάνοντας τη θέση τελικά από τον Μάρκο Σίλβα. Το σίγουρο για τον Ολυμπιακό είναι πως σήμερα θα υπάρξουν όχι απλά αποφάσεις, αλλά ανακοινώσεις. Και θα φανεί με την επιλογή νέου προπονητή και η κατεύθυνση της επόμενης ημέρας στην ομάδα.

Πάνω ράφι ή Ουζουνίδης

Ετοιμος ο Ουζουνίδης

Την ώρα που υπάρχουν οι επιλογές από το εξωτερικό, στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν έτοιμο τον Μαρίνο Ουζούνιδη. Αν δηλαδή δεν προκύψει συμφωνία με κάποιο από τα "βαριά" ονόματα από το εξωτερικό ή έστω κάποιον ξένο τεχνικό, τότε θα προχωρήσει σήμερα στη συνεργασία με τον Ελληνα προπονητή. Ο Ουζουνίδης είναι σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" ό,τι καλύτερο από την ελληνική αγορά, έχει πολλούς υποστηρικτές μέσα από την ομάδα και είναι αλήθεια πως αν δεν ήταν το κακό τάιμινγκ και οι πολύ πιθανές αντιδράσεις που θα υπάρξουν από τον κόσμο θα είχε ήδη προχωρήσει το θέμα του. Από τον Ολυμπιακό δεν λεγόταν τίποτα για το θέμα του προπονητή, όμως συνάμα κανείς δεν διέψευδε τις πληροφορίες που από προχθές αναφέραμε για τον Ελληνα προπονητή. Ο χρόνος για τον προπονητή πιέζει, καθώς σήμερα πρέπει να κλείσει το θέμα και έτσι ο Ουζουνίδης έχει σοβαρές πιθανότητες, αν δεν γίνει κάποιο δυνατό deal από το εξωτερικό.

Σύσκεψη και ανακοινώσεις
Πάνω ράφι ή Ουζουνίδης


Πηγή : sentragoal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr