google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα διαθέσιμα σετ ελαστικών ανά οδηγό για τον αγώνα του Βελγίου - sentragoals.gr
Home » , » Τα διαθέσιμα σετ ελαστικών ανά οδηγό για τον αγώνα του Βελγίου

Τα διαθέσιμα σετ ελαστικών ανά οδηγό για τον αγώνα του Βελγίου

Written By news on Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 | 11:26 π.μ.

O Lewis Hamilton πήρε την pole η οποία ήταν 4 δευτερόλεπτα ταχύτερη από την περυσινή, αυτό οφείλεται εκτός του μονοθεσίου και στην παρουσία της UltraSoft. O Βρετανός έφτασε στο 1:42.553.

Σε ότι έχει να κάνει με τις άλλες δύο γόμες, με την SuperSoft προκρίθηκαν στο Q2 μόνο Mercedes και Ferrari, ενώ η Soft μόνο από την Force India για να πάρουν μια αίσθηση της πίστας αφού χρόνος δεν καταγράφηκε.

Mario Isola- Επικεφαλής


«Από σήμερα το πρωί, ήταν ξεκάθαρο ότι είχαμε μια πολύ κλειστή μάχη, χωρίς να διαχωρίσουμε τους διεκδικητές. Δεδομένου ότι το Spa είναι η μεγαλύτερη πίστα της σεζόν με την ultrasoft να τρέχει για πρώτη φορά εδώ, είδαμε τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σύγκριση με τον περασμένο χρόνο, περισσότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα. Ένας μεγάλος αριθμός στρατηγικών που περιλαμβάνουν και τις τρεις διαφορετικές γόμες ελαστικών είναι δυνατοί για τον αγώνα αύριο, πράγμα που σημαίνει ότι η τακτική μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά με τον ανταγωνισμό τόσο ισορροπημένο. Ωστόσο, όπως είδαμε σήμερα το πρωί στην αρχή του FP3, ο καιρός θα είναι πάντα ένας τυχαίος παράγοντας στο Spa, οπότε αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ».



Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr