google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 GP Ιταλίας – FP3 – Πρωταγωνίστρια η βροχή… - sentragoals.gr
Home » , , » GP Ιταλίας – FP3 – Πρωταγωνίστρια η βροχή…

GP Ιταλίας – FP3 – Πρωταγωνίστρια η βροχή…

Written By news on Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | 2:33 μ.μ.

Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα της Monza εμπόδισαν να διεξαχθεί ομαλά η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών. Με το νερό να έχει «πλημμυρίσει» την πίστα, το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε δύο φορές για να ελέγξει την κατάσταση, αλλά τα πράγματα δεν άλλαζαν.

Τελικά, το αυτοκίνητο ασφαλείας έδωσε το «ΟΚ» για να ξεκινήσει το FP3 στις 11:44 τοπική ώρα, ώστε να διεξαχθούν τα τελευταία 16 λεπτά της περιόδου. Αρκετά μονοθέσια βγήκαν στην πίστα, με τα περισσότερα να επιστρέφουν στα pits καθώς η βροχή δυνάμωσε και πάλι. Ο Sainz έμεινε στην πίστα και πέτυχε χρόνο (1.41.515), όπως έκανε και ο team-mate του, Daniil Kvyat. Χρονομετρημένο γύρο έκανε και ο Marcus Ericsson, ενώ στην πίστα άρχισαν να βγαίνουν και πάλι και άλλα μονοθέσια.

Ο Nico Hulkenberg πέτυχε την καλύτερη επίδοση όλων στη δική του προσπάθεια (1.41.491), έπειτα όμως ήταν η σειρά του Massa να πάρει την πρώτη θέση, βελτιώνοντας κατά 8 δέκατα τον χρόνο του Γερμανού της Renault (1.40.660).

Τελικά, η περίοδος έληξε με τις δύο Williams να βρίσκονται στο 1-2, καθώς ο Lance Stroll συνέχισε να κάνει γύρους στην πίστα και βελτίωσε τον χρόνο του. Συνολικά 7 οδηγοί χρονομετρήθηκαν, με τους Hulkenberg, Sainz, Palmer, Ericsson και Kvyat να συμπληρώνουν την 7αδα μετά τους οδηγούς της Williams.


Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει στις κατατακτήριες, με τις συνθήκες να προβλέπονται μεν καλύτερες, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει με σιγουριά την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η πίστα. 



Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr