google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Περιμένει ακόμα μία μάχη Mercedes-Ferrari ο Hamilton - sentragoals.gr
Home » , , » Περιμένει ακόμα μία μάχη Mercedes-Ferrari ο Hamilton

Περιμένει ακόμα μία μάχη Mercedes-Ferrari ο Hamilton

Written By news on Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 | 6:53 μ.μ.

Ο Lewis Hamilton λέει ότι αναμένει μία ακόμα στενή μάχη μεταξύ της Mercedes και της Ferrari μετά από ότι είδε από την απόδοση που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών για το Ιταλικό Grand Prix.

Η Mercedes τελείωσε στο 1-2 και τις δύο περιόδους της Παρασκευής στη Monza, αλλά, αφού ήταν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τη Ferrari το πρωί, έπεσε η διαφορά σε μόλις 0.140δ πίσω στον τρίτο Sebastian Vettel στο FP2.

Ο Hamilton ήταν ταχύτερος στην εναρκτήρια περίοδο πριν πέσει πίσω από τον συμπαίκτη του Valtteri Bottas κατά μόλις 0.056δ το απόγευμα και είπε: «Ήταν μια καλή μέρα, μια καθαρή μέρα.

«Κάναμε το τρέξιμο που θέλαμε, κάναμε το πρόγραμμα μας χωρίς προβλήματα. Το αυτοκίνητο φαίνεται ωραία ισορροπημένο εδώ. Έχουμε μόνο κάποια δουλειά να κάνουμε για να βγάλουμε λίγο περισσότερη απόδοση.


«Φαίνεται πολύ κοντά μεταξύ μας και των Ferrari, οπότε αναμένω ότι θα είναι παρόμοια με τον τελευταίο αγώνα υπό αυτή την έννοια».


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr