google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Lewis Hamilton : Ποιους φοβάται ο Βρετανός - sentragoals.gr
Home » , , » Lewis Hamilton : Ποιους φοβάται ο Βρετανός

Lewis Hamilton : Ποιους φοβάται ο Βρετανός

Written By news on Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 | 10:01 μ.μ.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ένας από τους πιο πετυχημένους οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1 καθώς έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα τέσσερις φορές ενώ βρίσκεται και στην πρώτη θέση όλων των εποχών σε ό,τι αφορά τις pole position.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο Βρετανός είναι σε θέση να αναγνωρίσει ποιοι είναι οι καλύτεροι πιλότοι αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και ποιοι θα είναι αυτοί που θα τον δυσκολέψουν μέσα στο 2018 στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Η γνώμη του πρωταθλητή, λοιπόν, είναι ότι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του για τη σεζόν που ξεκινάει σε περίπου δύο μήνες θα είναι οι Φερνάντο Αλόνσο, Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαξ Φερστάπεν.

Όσον αφορά τους δύο πρώτους έχουν αποδείξει την αξία τους καθώς είναι και οι δύο πολυπρωταθλητές, ο μεν Αλόνσο έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο ενώ ο Φέτελ τέσσερις. Από την άλλη, ο Φερστάπεν μπορεί ακόμα να μην έχει κατακτήσει πρωτάθλημα αλλά αφενός έχει μόνο δύο σεζόν στο ενεργητικό του αφετέρου και οι δύο ήταν με τη Red Bull η οποία δεν διεκδικούσε νίκες.

Ωστόσο ο νεαρός Ολλανδός είναι ο πιο νέος οδηγός που έχει τρέξει ποτέ στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι ο πιο νέος οδηγός που έχει κατακτήσει νίκη και έχει κάνει κάποιος πολύ εντυπωσιακούς αγώνες όπως η Βραζιλία του 2016 και κάποια πάρα πολύ εντυπωσιακά προσπεράσματα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς του grid.

Φέτος υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε σοβαρό ανταγωνισμό καθώς ήδη από πέρυσι η Ferrari είχε πλησιάσει πολύ την Mercedes, οπότε αν συνεχίσει αυτή η τάση ο Φέτελ θα βρίσκεται πιο κοντά στον Χάμιλτον ενώ και οι κινητήρες της Renault που θα χρησιμοποιούν τόσο η Red Bull όσο και η McLaren το 2018 συνεχώς βελτιώνονται οπότε σε συνδυασμό με τις ικανότητες του Φερστάπεν και του 


Πηγή : motori.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr