google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Liberty Media: Νέες αποφάσεις για τα Grid Girls - sentragoals.gr
Home » , , » Liberty Media: Νέες αποφάσεις για τα Grid Girls

Liberty Media: Νέες αποφάσεις για τα Grid Girls

Written By news on Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 | 9:58 μ.μ.

Από όταν ανέλαβε η Liberty Media τη διαχείριση της Formula 1 είχε κυκλοφορήσει αρκετές φορές η φήμη ότι θα σταματούσε η παράδοση των grid girls, δηλαδή των κοριτσιών που στέκονται δίπλα στα μονοθέσια πριν την έναρξη των αγώνων κρατώντας μια ταμπέλα με το όνομα και τον αριθμό του οδηγού.

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά αυτή η φήμη ο επί κεφαλής της Libetry Media, Σον Μπράτσες, είχε δηλώσει ότι θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να μην καταργηθεί τελικά αλλά σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι μπαίνει τέλος σε αυτήν την παράδοση.

Μάλιστα, αυτό θα ισχύσει όχι μόνο για τη Formula 1 αλλά και για όλους τους υποστηρικτικούς θεσμούς όπως η Formula 2 και το GP3. Σύμφωνα με τον Μπράτσες, στη Liberty Media θεώρησαν ότι το να χρησιμοποιούνται οι κοπέλες με αυτόν τον τρόπο δεν ταίριαζε με τη νέα εικόνα που η εταιρεία θέλει να δώσει στο άθλημα αλλά ούτε και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον η κοινωνία τις γυναίκες.

Είναι σίγουρο ότι είναι πολλοί οι φίλαθλοι που θα δυσαρεστηθούν από αυτή την αλλαγή.   


Πηγή : motori.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr