google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Lewis Hamilton «έκπληκτος» από τη στάση της ομάδας των Ferrari - sentragoals.gr
Home » , , » Ο Lewis Hamilton «έκπληκτος» από τη στάση της ομάδας των Ferrari

Ο Lewis Hamilton «έκπληκτος» από τη στάση της ομάδας των Ferrari

Written By news on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 | 12:03 μ.μ.

Ο Lewis Hamilton  λέει ότι είναι "έκπληκτος" ότι η Ferrari δεν έχει παίξει περισσότερο από ένα ομαδικό παιχνίδι στον αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018.

Ο ηγέτης του παγκόσμιου πρωταθλήματος υπεράσπισε τη δική του ομάδα Mercedes , αφού ο Valtteri Bottas είχε την αντιπαράθεση στη Ρωσία πριν από μία εβδομάδα.

"Η Formula One είναι ένα ομαδικό άθλημα", δήλωσε ο Hamilton στην Ιαπωνία.

"Θυμάμαι ότι πριν από λίγο καιρό ο Rubens Barrichello έπρεπε να αφήσει τον Michael Schumacher να περάσει. Δεν θυμάμαι τι σκέφτηκα γι 'αυτό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ήμουν λυπημένος γι' αυτόν", παραδέχτηκε.

"Αλλά ως οδηγός ξέρω τι είναι να αγωνιστούμε για έναν τίτλο. Φυσικά θα ήταν ωραίο για τον Rubens να κερδίσει, αλλά τελικά δεν είχε καμία πιθανότητα για τον τίτλο.

"Σε αντίθεση με άλλα αθλήματα, η Formula One έχει δύο πρωταθλήματα και αυτό οδηγεί αναπόφευκτα σε συγκρούσεις. Η ομάδα θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να προτιμήσει ούτε τον οδηγό.

"Αυτό είναι ένα αδύνατο έργο", επέμεινε ο Hamilton.

Και δεδομένου ότι η Ferrari χρησιμοποίησε επίσημα παραγγελίες ομάδας στο παρελθόν, ο Hamilton εκπλήσσεται που ο Kimi Raikkonen δεν υποστήριξε περισσότερο τον Sebastian Vettel το 2018.

"Έχουν συνεργαστεί μερικές φορές, αλλά σε κρίσιμες στιγμές όπως στη Monza δεν το έκαναν", είπε.


"Είμαι έκπληκτος; Ναι, το έκαναν στο παρελθόν, έτσι δεν ξέρω γιατί έχουν αλλάξει."


Πηγή : f1-fansite.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr