google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Mελλοντικός Νο1 κίνδυνος της Μπάγερν - sentragoals.gr
Home » , , » Ο Mελλοντικός Νο1 κίνδυνος της Μπάγερν

Ο Mελλοντικός Νο1 κίνδυνος της Μπάγερν

Written By news on Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 | 7:23 μ.μ.

Η επανέναρξη της Bundesliga φέρνει την Μπάγερν απέναντι στον μεγαλύτερο μελλοντικό της κίνδυνο, τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν, που συμπληρώνει 100 ματς στους πάγκους.

Πριν καν συμπληρώσει τα 32 του χρόνια (γεννημένος τον Ιούλιο του 1987) ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν θα κάτσει για 100ή φορά σε πάγκο στην Bundesliga, όταν η Χόφενχαϊμ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Σε αυτή την «επέτειο» θα γράψει ξανά ιστορία, καθώς είναι ο νεότερος που τα καταφέρνει στην ιστορία του πρωταθλήματος.

«Θέλουμε να κάνουμε ό,τι και τα δύο τελευταία χρόνια», ξεκαθάρισε ο νεαρός τεχνικός, με την ομάδα του να κερδίζει την Μπάγερν εντός έδρας με 1-0 τον Απρίλιο 2017 και με 2-0 τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, δεν είναι τι θέλει να πετύχει η Χόφενχαϊμ, αλλά πώς θα προσπαθήσει να το πετύχει. «Θα είναι δύσκολη η μάχη, αλλά φυσικά και θα επιτεθούμε στην Μπάγερν, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», συνέχισε ο Νάγκελζμαν.
Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε το δόγμα του ήταν ξεκάθαρο: όταν βρίσκεις την ευκαιρία να επιτεθείς, το κάνεις. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Έτσι, όταν παρουσιάστηκε η πρόταση της Λειψίας, δεν το σκέφτηκε και πολύ μετά το άνοιγμα που είχε κάνει στους Βαυαρούς χωρίς αντίκρισμα πέρυσι τέτοιο καιρό: σκοπεύει να τους αποδείξει ότι έκαναν λάθος. Αρχικά, στο σημερινό (18/01) παιχνίδι, που μπορεί να αποτελέσει ακόμη ένα πλήγμα στη μάχη του τίτλου για την Μπάγερν, αλλά πολύ περισσότερο στο μέλλον.

Μαζί με τον αναλυτή Γκλικ και τον τιμ μάνατζερ Χάρντουνγκ ο Νάγκελζμαν θα μετακομίσει με το τέλος της σεζόν στην Ανατολική Γερμανία. Υπό τις οδηγίες του η Χόφενχαϊμ έφτασε μέχρι τους ομίλους του Champions League, ενώ αναπτύχθηκε σε όλα τα επίπεδα μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια! Μετά τον Κλοπ και τον Τούχελ είναι το πιο hot όνομα των γερμανικών πάγκων και στην Λειψία βλέπει ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες διάκρισης. Λογικό με την οικονομική επιφάνεια και την οργάνωση των Ταύρων.

Το ρίσκο που πήρε να ανακοινώσει τη συμφωνία του με την Λειψία εντάσσεται στη δική του επιθετική τακτική. «Δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο και ενέχει μεγαλύτερο ποσοστό κινδύνων», αναγνώρισε ο Νάγκελζμαν, που παράλληλα διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει τη δουλειά του στην Χόφενχαϊμ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο νεαρός τεχνικός αντί να συναντηθεί με τους ανθρώπους της δικής του ομάδας τον χειμώνα, προκειμένου να καταρτιστεί το μεταγραφικό πλάνο των επόμενων μηνών, συναντήθηκε με εκείνους της Λειψίας πριν λίγες ημέρες...
Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει κάποιον που το μυαλό του είναι αλλού. Κάθε άλλο. Η ομάδα του αποδυναμώθηκε για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο, στη λογική ότι κάποιοι παίκτες έδειχναν να έχουν επηρεαστεί από την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα τραυματισμών από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως εκείνος συνέχισε τη σκληρή δουλειά και δηλώνει έτοιμος να κάνει ακόμη μία ζημιά στην Μπάγερν. Και, μάλιστα, με το δικό του επιθετικό στυλ.

«Κάναμε τον σύλλογο κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν πριν», τονίζει με υπερηφάνεια. Από το αγωνιστικό μέχρι το οικονομικό επίπεδο. Με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες απέναντι στην Μπάγερν έχει το καλύτερο ρεκόρ ανάμεσα στους τεχνικούς της Bundesliga φέτος. Είναι πιθανό να βρεθεί στον πάγκο της Λειψίας με θετικό πρόσημο απέναντι στους Βαυαρούς, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Και εκεί δεν θα έχει σκοπό απλά τη νίκη που θα φέρει την υπέρβαση της ευρωπαϊκής εξόδου, αλλά τη νίκη που θα στερήσει τον τίτλο από την Μπάγερν και θα τον φέρει στη δική του αγκαλιά...


Πηγή : gazzetta.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr