google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Lowe – Έχουν ξεκινήσει αλλαγές στη Williams, θα αργήσουν όμως να φανούν - sentragoals.gr
Home » , , » Lowe – Έχουν ξεκινήσει αλλαγές στη Williams, θα αργήσουν όμως να φανούν

Lowe – Έχουν ξεκινήσει αλλαγές στη Williams, θα αργήσουν όμως να φανούν

Written By news on Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 | 1:01 μ.μ.

Μετά από μια κακή σεζόν, η Williams προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη δύναμη της. Ύστερα από την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών το 2014, η πορεία που σημειώνει είναι διαρκώς καθοδική. Φέτος ήταν τελευταία στο πρωτάθλημα με μόλις 7 βαθμούς. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Paddy Lowe, παραδέχτηκε πως η επίδοση της Williams δεν ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες αλλαγές, τα αποτελέσματα των οποίων θα αργήσουν να φανούν.

«Υπήρχαν καλά και κακά χρόνια σχετικά και μπορούν να εξηγηθούν από ποικίλους παράγοντες που διαφέρουν αναλόγως. Το θέμα είναι πως δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο πρέπει, ώστε να πάρουμε νίκες, κάτι που αποτελεί το ζητούμενο. Προσπαθούμε να αυξάνουμε τους αριθμούς μας. Πήραμε μια νίκη το 2012, όμως όλοι θα συμφωνούσαν πως είναι ένα μεμονωμένο αποτέλεσμα και η προηγούμενη νίκη πριν από αυτή του 2012 ήταν πολύ καιρό πριν.»

«Ναι, είχαμε κάποια καλά χρόνια, όπως τη σεζόν του 2014. Όμως τότε είχαμε έναν καλό κινητήρα και πολλές άλλες ομάδες για διάφορους λόγους δεν είχαν μια επιτυχημένη σεζόν. Η απόδοση δεν είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι εδώ και πολύ καιρό.»

«Δεν είναι μόνο ζήτημα επένδυσης, αλλά είναι ζήτημα διαδικασίας και κουλτούρας. Υπάρχει μια πληθώρα αλλαγών που θα λάβουν χώρα, αλλά ακόμη είναι αρχή. Αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ χρόνο.»


«Γι΄αυτό δεν δίνουμε προβλέψεις για τα αποτελέσματα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξεις είναι η μηχανολογία και έπειτα να ξεκινήσεις να φτιάχνεις καλύτερα προϊόντα, όπως τα μονοθέσια. Έτσι μόνο το να κάνεις τις αλλαγές μέσα στην ομάδα χρειάζεται χρόνο, ώστε να φανούν αποτελέσματα και δεν γίνεται αυτόματα.»


Πηγή : f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr