google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι και για ΠΑΟΚ οι Πούγγουρας, Μπεκ - sentragoals.gr
Home » , , » Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι και για ΠΑΟΚ οι Πούγγουρας, Μπεκ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολοι και για ΠΑΟΚ οι Πούγγουρας, Μπεκ

Written By news on Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 | 12:12 π.μ.

Οι Πούγγουρας, Μπέκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και την Τετάρτη (10/6) και η συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (10/6) το απόγευμα μετά το ρεπό της Τρίτης και ουσιαστικά οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (13/6) το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Η δεύτερη αναμέτρηση των πράσινων στα playoffs δεν αποκλείεται να βρει το τριφύλλι στον αγωνιστικό χώρο με τις ίδιες απουσίες όπως και κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα δεδομένα εκτός είναι ο Περέα που έχει υποστεί θλάση και θα χάσει τουλάχιστον δύο ακόμη ματς playoffs ενώ αμφίβολοι είναι οι Πούγγουρας και Μπέκ.

Και οι δύο στη διάρκεια της Τετάρτης ακολούθησαν πρώτο θεραπεία και μετά συνέχισα με ατομικό πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει ούτε μια προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης θεραπεία έκανε και ο Αλεξανδρόπουλος που έχει μια ενόχληση στον προσαγωγό.


Από εκεί και πέρα η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και οι πράσινοι συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Σε αυτό δεν συμμετείχε ο Κουρμπέλης προκειμένου να αποφορτιστεί.


Πηγή : sport24.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr