google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επεισόδια στο σπίτι του Γιαννακόπουλου. (videos) - sentragoals.gr
Home » , , » Επεισόδια στο σπίτι του Γιαννακόπουλου. (videos)

Επεισόδια στο σπίτι του Γιαννακόπουλου. (videos)

Written By news on Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 | 12:00 π.μ.

Εμφυλιακές καταστάσεις ζει ο Παναθηναϊκός με όλα όσα συνέβησαν σήμερα.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου. Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με μερίδα οπαδών της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα σε πιο ακραία μορφή.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε σε μαγαζί εστίασης οπαδού του τριφυλλιού στην Πανόρμου. Στη συνέχεια το πράγμα ξέφυγε ακόμη περισσότερο.

Περίπου 100 άτομα έκαναν προσπάθεια για... ντου στην οικεία του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως του πέταξαν πέτρες και πως ορισμένοι από εκείνους κρατούσαν μαχαίρια και λοστούς!

Όλα αυτά, τα έκανε γνωστά μέσω ζωντανής μετάδοσης στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παράλληλα κατηγόρησε την αστυνομία για κωλυσιεργία, καθώς τα συγκεκριμένα άτομα είχαν προαναγγείλει αρκετές ώρες πριν την επίσκεψή τους στο σπίτι του.

Λίγο αργότερα, έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, αλλά οι οπαδοί είχαν αποχωρήσει, οπότε δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.


Η επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.



Το επεισόδιο που προηγήθηκε σε μαγαζί εστίασης.



Πηγή :sport-fm.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright © 2015 - 2022. sentragoals.gr